Spoznajte skupino URETEK: Naše vrednote

Uretek je vodilni na področju trajne konsolidacije temeljnih tal.

S kakovostnim opravljanjem dela in več kot 30-letnimi izkušnjami je postalo podjetje URETEK® vodilno na področju utrjevanja in stabiliziranja temeljnih tal z injektiranjem raztezne smole. Vrhunska tehnologija omogoča stabiliziranje vseh vrst konstrukcij in tlakov, obnovo zidnih struktur in zapolnitev podzemnih praznin.


ZNANJA IN IZKUŠNJE

URETEK® danes predstavlja merilo uspešnosti na področju injektiranja raztezne smole za utrjevanje tal. Z vpeljevanjem lastnih rešitev smo razvili edinstveno izkušnjo za reševanje težav (posedanje temeljev, razpoke), ki so jih nekoč reševali s tradicionalnimi tehnikami (piloti, mikropiloti…).

Z dolgoletnimi izkušnjami smo razvili številne tehnološke metode za injektiranje smole pri vseh vrstah problemov, najsi gre za stanovanjske hiše ali večje industrijske objekte. Naše strokovne ekipe posebno pozornost namenjajo zadovoljstvu naših strank.

ZNANJA IN IZKUŠNJE

STROKOVNA KAKOVOST

URETEK® je inovator in pionir na področju injektiranja z razteznimi geotehničnimi smolami. Z leti smo zrasli v podjetje, znano po kakovosti posegov tako v Sloveniji kot na mednarodni ravni. Vse patentirane tehnološke metode URETEK® smo razvili z lastnimi smolami, ki so pridobljene z zahtevnimi postopki v sodelovanju z enim najboljših proizvajalcev smol na svetu.

Vsak naš projekt ima praviloma svojo nadzorno ekipo, kar zagotavlja učinkovitost naših storitev.

STROKOVNA KAKOVOST

DINAMIČNOST IN ZAGON

Naše glavno poslanstvo je nenehno iskanje novih tehnoloških rešitev. Oddelek za raziskave in razvoj optimizira naše patentirane procese. Tako lahko ponudimo inovativne rešitve, ki so prilagojene potrebam naročniku in ki prekašajo tradicionalne tehnike kar se tiče odzivnosti, invazivnosti, učinkovitosti in stroškov. S pomočjo našega tehničnega oddelka nenehno iščemo najbolj ustrezne rešitve za objekte in konstrukcije, ki imajo težave s posedanjem temeljev.
URETEK® je dinamična organizacija, kar se kaže tudi v naših storitvah. Vedno skušamo odgovoriti čim hitreje.

DINAMIČNOST IN ZAGON

BLIŽINA IN ZMOŽNOST POSLUŠANJA

Naši svetovalni inženirji so visoko usposobljeni posamezniki številnih profilov (geotehniki, gradbeniki, statiki). Z vami bodo delili svoje izkušnje in vam nudili pomoč skozi celoten projekt.

S pomočjo tovornjakov-delavnic lahko naše ekipe zagotovijo izvedbo projektov po vsej Sloveniji. Osebje podjetja URETEK® si dnevno prizadeva za strokovnost, izpolnjevanje potreb strank in zadovoljstvo vsake stranke pri vsakem projektu.

Vzpostavite stik z nami

BLIŽINA IN ZMOŽNOST POSLUŠANJA

CILJI PODJETJA URETEK®

Naši cilji so:

  • ponuditi rešitve po ugodnih cenah, ne da bi se pri tem poslabšala kakovost naših storitev,
  • ponuditi optimalno storitev, ki ustreza potrebam naročnika,
  • nadomestitev tradicionalnih tehnik (kot so piloti in mikropiloti) z alternativnimi možnostmi, ki so vedno bolj inovativne, varčne in hitre ter manj invazivne.
CILJI PODJETJA URETEK®

SMOLE URETEK®

Smole URETEK® so polimeri, pridobljeni iz dveh sestavnih delov: osnove in utrjevalca. Združitev obeh komponent se izvede neposredno na lokaciji posega z injektirno pištolo. Ko se materiala združita, pride do kemične reakcije – polimerizacije.

Smola je najprej v tekočem stanju, zaradi česar lahko zlahka prodre tudi v najmanjše praznine in razpoke ter v rahle sloje zemljine, ki jih je potrebno utrditi. Smola se začne med kemično reakcijo raztezati. Prostornina se lahko poveča za tridesetkrat v odvisnosti od odpornosti terena. Pritisk pri nabrekanju povzroči zgostitev zemljine. Polimerizacija se zaključi s končno utrditvijo in trajnostjo materiala. Čas prehoda smole iz tekočega v trdno stanje določamo s posebnim postopkom; običajno traja le nekaj sekund.

Odkrijte naše rešitve

SMOLE URETEK®

Odkrijte več o svetu Uretek