Reference

Uretek je tehnologija z več kot 30-letno tradicijo. Prva ideja, da bi z razteznimi smolami izboljšali temeljna tla, se je pojavila že leta 1975 na Finskem. Pionirji te ideje so svojo zamisel širili po Evropi in k razvoju pritegnili številne strokovnjake, ki so bili odprti za nove pobude na področju geotehnike. Velika vlaganja v raziskave in razvoj novih materialov in inovativnih metod so omogočila, da smo tehnologija Uretek leta 1990 začeli uporabljati na industrijskem nivoju. Danes je Uretek prisoten v 80 državah po vsem svetu.

V 30 letih delovanja je bilo globalno gledano s tehnologijo Uretek opravljenih več kot 100.000 posegov, od tega v Sloveniji več kot 1.200. Uretek se je v tem času izkazal kot strokoven in zanesljiv partner na področju sanacije temeljnih tal. Zato ni potrebno posebej poudarjati, da razpolagamo s številnimi referencami; med njimi so tudi tehnično najbolj zahtevni objekti.

Stanovanjski blok v Idriji

V Rožni ulici v Idriji se nahaja večstanovanjski objekt, grajen v 60-ih letih in sicer v treh delih, ki skupaj predstavljajo 36 stanovanjskih enot.

Preberi več >